Народна медицина - лікування народною медициною>Догляд за обличчям - народні рецепти, засоби Догляд за обличчям - народні рецепти, засоби
Середа, 20.07.2011, 04:55
Перекласти сайт
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Догляд за обличчям - народні рецепти, засоби

Весна нарешті вступила у свої права. Треба подумати про себе! Часу не так уже й багато, щоб стерти з обличчя сліди втоми і позбутися дрібних зморщок.

РАДИЦІЙНІ косметичні про­блеми цього періоду відомі кожній із нас: суха, зневод­нена шкіра, відчуття стягнутості, по­ява вугревої висипки тощо. У бо­ротьбу з цими неприємними симп­томами можуть вступити прості і вод­ночас недорогі весняні маски, які допоможуть шкірі стати свіжішою, отримати порцію вітамінів, просто помолодшати на очах.

Давайте заглянемо у холодиль­ник і використаємо для масок про­дукти, які дієтологи рекомендують саме у цей період року.

Просмотров: 157 | Комментарии (0)

Догляд за шкірою обличчя народними методами

nullОстаннім часом все більшою популярністю у догляді за шкірою і волоссям користуються народні кошти. Поступово ми повертаємося назад - до природи, до знань наших предків, у яких було багато секретів по збереженню молодості і краси.

Достовірні джерела свідчать, що ще за 4000 років до нашої ери вже застосовували косметичні засоби. Саме слово «косметика» грецького походження і означає прикраса, прагнення за допомогою різних засобів і способів догляду за шкірою і волоссям поліпшити свою зовнішність.
... Читати далі »
Просмотров: 422 | Комментарии (0)

Як повернути молодість шкірі обличчя?

nullВікові зміни шкіри - сукупність поширених станів, які з'являються у міру старіння людини. Зміни шкіри - найочевидніші прояви старіння. Всім відомо, що найсильніше вік видають зморшки і отвисшая шкіра. Посивіння волосся - ще один очевидний ознака старіння.

Шкіра виконує безліч функцій: захищає організм від шкідливої дії навколишнього середовища, допомагає регулювати температуру тіла, підтримує рідинний і електролітичний баланс організму, а також містить сенсорні рецептори, завдяки яким ми можемо відчувати дотики, біль і тиск. 

... Читати далі »

Просмотров: 240 | Комментарии (0)

Догляд за жирною шкірою обличчя

nullЖирна шкіра завжди доставляла своїм власникам масу клопоту і переживань. Це й не дивно: постійний жирний блиск, розширені пори, прищі та вугрі можуть зробити нестерпним життя будь-якої людини. Спочатку потрібно з'ясувати: чи справді у вас жирна шкіра? Для цього підійде старий як світ тест. Потрібно запастися лише невеликими смужками цигаркового паперу. Треба почекати 1-2 години після умивання і прикласти їх до чола, носа, підборіддя і щік. Якщо на кожному листку паперу залишається сальне, просвічуване пляма, то сумніватися не доводиться: у вас жирна шкіра. Після підтвердження своїх побоювань не залишається нічого іншого, як вдатися до активних дій.

Для початку потрібно знайти в своєму недоліку позитивні сторони. Так-так, це не помилка: у всьому поганому треба шукати щось гарне. Про це говорили ще древні китайці. У жирної шкіри дійсно є свої переваги. По-перше, вона повільно старіє. Саме тому про неї кажуть: "сьогодні прокляття, а завтра - благословення". Справа в тому, що захисна ліпідна плівка перешкоджає кожному впливу зовнішнього середовища і оберігає від втрати вол... Читати далі »

Просмотров: 353 | Комментарии (0)

Догляд за сухою шкірою обличчя

Суха шкіра обличчя - досить часте явище. Вона дуже чутлива до несприятливих факторів навколишнього середовища і неправильного догляду, все це призводить до передчасної появи зморшок. Саме тому суха шкіра має потребу в правильному і щоденному догляді. Пропонуємо вам кілька рецептів масок для сухої шкіри обличчя.

null• Взяти 1 столову ложку яблучного соку, 2 столові ложки соку білокачанної капусти, 35 г ланоліну і 20 мл кукурудзяної олії. До сплаву ланоліну і масла по частинах додати теплу суміш соків, ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Зберігати в холодильнику. Цей крем підходить і для нормального типу шкіри.


• Взяти по 1 столовій ложці соку гарбуза і соку груші, по 10 г бджолиного воску і меду, 35 г ланоліну і 5 г пшеничного крохмалю. Підігріті до температури 40-45 ° С соки змішати з медом і по ч... Читати далі »
Просмотров: 237 | Комментарии (0)

Народні рецепти догляду за обличчям

nullУ магазинах продається безліч різних засобів для догляду за шкірою та її лікування.

Але в деякі з них включені добавки, які можуть викликати алергію, дерматит і т. д. Набагато безпечніше використовувати засобии, які завжди під рукою, перевірені століттями і не містять хімічних добавок.

Давно вже не секрет, що домашні засоби по догляду за шкірою обличчя не поступаються, а часто навіть перевершують ефект кремів і масок від всесвітньо відомих виробників. Причини зрозумілі: приготовані в домашніх умовах косметичні засоби гарантовано складаються з виключно натуральних продуктів, без додавання хімічних компонентів. Величезна кількість лосьйонів і масок, які гарантують гідний догляд за шкірою обличчя, можна приготувати,... Читати далі »

Просмотров: 495 | Комментарии (0)

ГІГІЄНА НОСА

nullЙоги надають великого значення чистоті порожнини носа. Вільне проходження п вітря через добре очищену порожнину носа рефлекторно тонізує і заспокоює нервову систему, допомогає позбутися простудних хвороб. Доступним для кожного засобом е сифонна очистка (промивання водою) При­близно віл прохолодної води (в кого за­хворювання придаткових пазух носа, кра­ще починати з теплої води або відвару ромашки) розчиніть 2 чайні ложки кухон­ної солі, розмішайте і пропускайте розчин через ніс. Таке «сякання» треба робити то через одну, то через другу ніздрю. Занурюйте одну ніздрю у воду, другу затискуй­те пальцем і пропускайте воду через вільну ніздрю. Після того як ви відчуєте, що вода пройшла у горло, затисніть цю ніздрю і ви» пускайте воду через другу. Потім зробіть те ж саме через другу ніздрю. Повторіть процедуру 2-3 рази, втягуючи і випускаю­чи воду по черзі через кожну ніздрю (мож­на й одночасно черед обидві). Деякі авто­ри рекомендують використовувати для такої очистки не кухонну сіль, а харчову соду (особливо під ч... Читати далі »
Просмотров: 134 | Комментарии (0)

Інгредієнти косметичних засобів

Як каже вікіпедія (http://ru.wikipedia.org) косметика (від грец. Κοςμητική - «має силу приводити в порядок» чи «володіє досвідом декорування») - «... Читати далі »

Просмотров: 163 | Комментарии (0)

Краса і здоров'я в холодну пору року

Зима - серйозне випробування для всього організму, але першою приймає удар на себе шкіра, невипадково названа захисним покривом. ... Читати далі »
Просмотров: 97 | Комментарии (0)

Мішки під очима

 Непривабливий хворобливий вигляд має особа з "мішками" під очима. Навіть якщо зараз їх у вас немає, вони все одно в будь-який момент можуть з'явитися. Тому ніколи не завадить знати, як з ними боротися.

Набряки можуть бути викликані трьома причинами. ... Читати далі »
Просмотров: 351 | Комментарии (0)

Вхід
Логін:
Пароль:
Випадковий анекдот
Оплаченая реклама
Львівський каталог сайтів Украина онлайн Украина-Сегодня: Каталог сайтов Работа, персонал и трудоустройство в Киеве и Украине каталог сайтів Український рейтинг TOP.TOPUA.NET