Народна медицина - лікування народною медициною>Догляд за волоссям - народні рецепти, засоби Догляд за волоссям - народні рецепти, засоби
Середа, 20.07.2011, 04:55
Перекласти сайт
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Догляд за волоссям - народні рецепти, засоби

Якщо у вас себорея і волосся почало випадати, спробуйте такі рецепти.

nullКвіти пижми при митті волосся надають антимікробну і зміцнювальну дію: у 5 л води збити 2 жовтки і промивати цим розчином волосся над тазиком протягом 10-15 хвилин. Потім 5 хвилин полоскати волосся у водяному настої квіток пижми (варити протягом 10 хвилин у 3 л води 100 г квіток і настояти ніч). Перед миттям голови відвар варто підігріти. Важливе значення для збереження здорового волосся мають вибір часу для миття голови і режим сушіння волосся. Мити голову варто зранку або протягом дня, але ні в якому разі не наніч. Після миття волосся, потрібно ретельно витерти, рушником і вкутати голову іншим - сухим рушником. Через 30 хвилин рушник зняти і, уникаючи протягів, просушити волосся феном чи дати висохнути природним шляхом при кімнатній температурі. Якщо ж доводиться мити волосся на ніч, то необхідно ретельно висушити його і надягти на голову теплу хустку чи вовняну шапочку.
Гарні результати при себореї дає миття волосся у відварі коренів мильнянки лікарської. Проварити 10 хвилин у 6 л води 1 склянку подрібнених коренів, настояти ніч і процідити. Підігріти до 50°С і промити голову над тазиком протягом 15 хви... Читати далі »
Просмотров: 272 | Комментарии (0)

Лисина еротиці не помішає

В усякому разі, так вважає один із наймодніших берлінських майстрів чоловічих зачісок Удо Вальц. Відсутність волосся на представників „сильної статі", на його думку, „аж ніяк не повинна стати причиною для болісних сумнівів у тому, що вони позбавлені еротичної привабливості".

Звичайно, поділився своїми трива­лими спостереженнями надлюдською поведінкою берлінський стиліст, мо­лоді люди з розкішною шевелюрою, на перший погляд, справляють на жі­нок враження. Але, зрештою, все за­лежить від „харизми особи". Вона не залежить від наявності або відсутності волосся на    голові

чоловіка. Тому тим, хто позбавлений начебто „привабливої рослинності" не варто зневірятися, радить Удо Вальц. І впевнено додає: „Чоловіки і без волосся можуть мати еротич­ний вигляд".
Просмотров: 85 | Комментарии (0)

Облисіння у чоловіків

... Читати далі »
Просмотров: 183 | Комментарии (0)

Щоб добре росло волосся

 Беруть деревій, роблять з нього відвар у пропорції: одна сто­лова ложка на склянку води, на­стоюють, проціджують і раз надень втирають у шкіру голови.

... Читати далі »

Просмотров: 279 | Комментарии (0)

Лікувальні втирання

 Це процедура з догляду за волоссям. Розчісують, миють волосся усі без винятку жінки. Лікувальні втирання поширені менше. Опануйте їх і ваше волосся матиме значно красивіший вигляд.

Втирання поживних сумішей це свято для волосся. Волосся і шкіра голови отримують цілющі ре­човини, яких потребують. Для вти­рання використовують як продук­ти промислового виготовлення, так і численні домашні засоби.

Промислові продукти мають різні назви - бальзами, кондиціо­нери, лікувальні шампуні, гелі, емульсії, маски, креми для волос­ся. Уважно ознайомтеся з інструк­цією. Деякі із засобів використову­ють перед миттям голови, інші після нього (... Читати далі »

Просмотров: 237 | Комментарии (0)

Засоби проти лупи
Як позбавитись лупи?


З лупою стикався практично кожен з нас. І кожен з нас хотів швидше позбутися її. Ця біла висип на волоссі і плечах задоволення не доставляє, і всі модні зачіски або стрижки миттєво втрачають свою принадність. Як же позбутися від лупи?
Народні поради вам допоможуть.
А тепер візьміть півсклянки дубової кори (продається в аптеках) і стільки ж цибульного лушпиння, залийте все це 1 л окропу і варіть 1год на слабкому вогні.
Перецідженім відваром потрібно змочити голову і закутати поліетиленом і рушником. ... Читати далі »
Просмотров: 181 | Комментарии (0)

Народні засоби проти випадіння волосся

Якщо волосся почало катастрофічно випадати, виручить кропива. 100 г дрібно нарізаного листя свіжої кропиви варіть півгодини на маленькому вогні в 0,5 л води з додаванням столового оцту (2-3 столові ложки). Цим складом треба протирати голову перед сном 1-2 рази на тиждень до тих пір, поки випадання волосся не зменшиться.

Для поліпшення росту волосся в шкіру голови можна втирати суміш з 300 г свіжого листя кропиви і 0,5 л спирту. Для цього вам доведеться зробити спиртову настоянку. Покладіть в спирт кропиву і поставте його в темне місце на 2-3 тижні. Після цього спирт потрібно перецідити і додати в нього така ж кількість фільтрованої води. Ваша настоянка готова.

Тим, хто помітив, що волосся стало рідшати, раджу скористатися таким засобом. 50 г коренів чемериці покладіть в суміш з 250 г води і 250 г спирту, проваріть (обсяг повинен зменшитися до половини) і процідіть. Відвар втирайте в корені волосся 3 ... Читати далі »
Просмотров: 371 | Комментарии (0)

Догляд за волоссям народними методами

Для того щоб наше волосся було здорове та красиве, потрібно за ними постійно доглядати. Якщо у вас катастрофічно випадає волосся, січеться, дуже повільно росте, не лякайтеся і не біжіть скуповувати ящиками розрекламовані бальзами і маски.
Щоб волосся було здорові і красиві потрібно правильно харчуватися щоб у наш раціон входили вітаміни А, С і Д, комплекс вітамінів групи В, (цинк, залізо і, звичайно ж, жирні кислоти, що містяться в рослинних оліях, відновлюють структуру волосся і допомагають їм світитися здоров'ям), шкоди волоссю приносять також шкідливі звички.

 ... Читати далі »
Просмотров: 223 | Комментарии (0)

Січеться волосся

Якщо волосся січеться, потрібно після миття споліскувати його настойкою шавлії, кульбаби або подорожника. Одну столову ложку дрібно нарізаних рослин заваріть склянкою окропу  і настоянка готова.
Для зміцнення і прискорення росту волосся можна втирати в голову сік свіжої кропиви або її настоянку. Для приготування настоянки столову ложку листя кропиви заварити склян... Читати далі »
Просмотров: 168 | Комментарии (0)

Вхід
Логін:
Пароль:
Випадковий анекдот
Оплаченая реклама
Львівський каталог сайтів Украина онлайн Украина-Сегодня: Каталог сайтов Работа, персонал и трудоустройство в Киеве и Украине каталог сайтів Український рейтинг TOP.TOPUA.NET