Лікування алкоголізму народними методами


Лікування алкоголізму народними методами

Настояти горілку на одному корінці любистку і 3 листки лавра. Бажано випити горілки багато вона викликає огиду. Настоянку потрібно дрібно порізати корінь і засипати в пляшку з горілкою, туди додати листя лавра. Наполягати в темному місці 20 діб. Після випитого може бути блювота.

Рецепт дуже простий і ефективний. Для цього треба влітку зловити кілька клопів з різким неприємним запахом і настояти їх на горілці 5-6 днів. Поставити горілку в холодильник, щоб хворий її знайшов. Після першої чарки ви переконаєтеся, що через кілька хвилин він буде стояти над тазиком. Випивши ще, він повторить ті ж дії. Після цього один тільки погляд на спиртне викликає огиду.

Алкоголізм лікує трава кулольнік кавказький, вона помічна і протипоказань немає. 1ст. ложку залити 1 л. окропу, на ніч нехай настоеться, вранці процідити і пити по 1ст. ложці протягом 3-х днів, Але лікування можна продовжити.

Сибірський рецепт

Взяти сухі березові дрова, щедро посипати їх цукром і підпалити, коли розгоряться погасити. Потрібно вдихати дим що з'явився над дровами. Надихавшись цього диму випити склянку горілки. Після такого лікування хворі перестають пити горілку, повністю зникає потреба в спиртному.